Puszta(táj)futás gyerkőcöknek

Nevezés

Versenyinformáció

A verseny ötlete hirtelen jött. Ugyanis az idei, 2019-es Pusztafutáson megmaradt jó pár befutó érem, amit szerettem volna hasznosan felhasználni. Mivel gyerekkorom óta szeretem a térképeket nézegetni, a tájfutás már egy ideje piszkálja a fantáziámat. 2017-ben részt is vettünk egyen Lókúton, bár részünkről nem lehetett versenynek tekinteni, inkább családi tájékozódási túrának párommal, 2 lelkes kisgyerekkel, meg egy harmadikkal felkötve a hátamra. Nagyon jól éreztük magunkat rajta. És ez az élmény jutott eszembe, amikor gondolkodtam az érmek méltó felhasználásán.

Helyszín

A verseny teljes egészében a Révbéri Lovascentrum területén kerül megrendezésre (cím: 6320 Solt, Felsőrévbér; GPS: LON 46.801389 , LAT 18.969444).

 

A helyszínen biztosított: parkolás, WC, öltöző, zuhanyzó, büfé, étterem. Lehetőség van továbbá a verseny után, 11:00 órakor induló pusztaprogramra jelentkezni (http://www.revber.hu/elemek/vasarnap.jpg). A versenyen résztvevő gyerekek családja az aznapi programból 15% kedvezményt kap. Viszont aki szeretne részt venni a programon, mindenképpen szükséges rá bajalentkezni akár a nevezés leadásakor, akár e-mailben (info@revber.hu), vagy telefonon (+36302589714) legkésőbb előző nap 17:00 óráig.

Bővebb info a helyszínről: www.revber.hu

A verseny

Rövid távú verseny könnyű terepen a rajt/cél ponton kívül 5 köztes ellenőrző ponttal. A pontok közötti összes távolság légvonalban 1,5 km.

Térkép: 1:4000 arányú, jelmagyarázattal is ellátott térkép. A pályát kijelöli és a térképet készítette: Nagy Péter

Időmérés: elektronikusan, Sportident dugókás chippel (a rajtban, a köztes ellenőrző pontokon, ill. a célban a leolvasó dobozba kell dugni a chipet).

Rajt: 10:00 órakor indul, egyenkénti indulással, a rajt pillanatában is leolvasva a chipet. Így a végén a nettó idő, azaz a rajt-cél között eltelt idő alapján állítjuk fel a végeredményt, viszont ha a köztes ellenőrző pontok valamelyike kimarad, vagy sossz sorrendben kerül leolvasásra, a teljesítés érvénytelen.

Kategóriák:

Díjazás: kategóriánként 1-3 helyezett érmet, ill. 1-8 helyezett befutó érmet kap. Ha valamely kategóriában nincs 8 induló, a befutó érmek a többi kategóriában kerülnek kiosztásra a következő sorrend szerint: 9. helyezett alsós lány, alsór fiú, felsős lány, felsős fiú, majd tovább a 10. helyezettel, stb.

Frissítés

A rajtközpontban vizet és pogácsát kínálunk, verseny után pedig minden résztvevő annyi kemencés lángost ehet, amennyi belefér.

A nevezési díj tartalmazza

Nevezés

Nevezési díj: 1.500,- Ft/fő

Előnevezés: https://forms.gle/Hej4zYExopmz5m218

Információ:

+3630/2589714

info@revber.hu