Nevezési információk

Nevezési lap letöltése innen

Nevezés menete

Elektronikus nevezés menete a 2018. ápr. 29-én vasárnap megrendezésre kerülő III. Pusztafutásra:
1.) Letöltöd és elolvasod a versenykiírást itt
2.) Letöltöd a nevezési lapot: http://www.revber.hu/pusztafutas/nevlap.doc (előnevezés határideje: április 23 hétfő 16:00 óra. Eddig az időpontig a nevezési lapoknak és a nevezési díjnak is be kell érkezni!)
3.) Kitöltöd a megfelelő adatokkal.
4.) Elküldöd az info@revber.hu címre.
5.) Várod visszaigazolásunkat, amelyben leírunk minden további teendőt és tudnivalót. (ha gmailt használsz, előfordulhat, hogy válaszlevelünket a Spam mappába teszi, így azt a mappádat is érdemes ellenőrizned)
6.) A nevezési díj átutalását követően visszaigazolást küldünk az átutalásról, valamint a neved felkerül a nevezési listára (lásd alább)
7.) Rajtszám átvehető a helyszínen, a verseny napján 8:00-9:30 között (gyerekeknek 9:00-ig)

Előnevezés visszamondása: az átutalt nevezési díjak az esetleges visszalépés esetén az előnevezés határidejéig díjmentesen visszafizetésre kerülnek. Ezt követő lemondás, valamint a versenytől való távolmaradás esetén a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni. Lehetőség van azonban a nevezés díjtalan átadására, ez esetben a nevezést lemondó versenyzőnek e-mailben le kell mondani a nevezéséről, meg kell nevezni azt a személyt, akinek a nevezést átadja, és ki kell tölteni egy új nevezési lapot az új versenyző adataival.

Helyszíni nevezés: Helyszíni nevezésnek számít az előnevezés határidejének lejárta utáni minden nevezés. A befutó érmeket csak a versenyt követően néhány nappal, utólagosan tudjuk átadni. Helyszíni nevezés lehetséges verseny napján 8:00-9:30 között (gyerekeknek 9:00-ig), vagy 2018. április 23-28. között előzetes egyeztetés után.

2018-as nevezési listák