Pusztaprogram vasárnaponként

Révbérpusztán május 1 és szeptember 30 között minden vasárnap 11:00 órától egyéni vendégeknek, kis csoportoknak is lehetoségük nyílik részt venni a pusztaprogramon!

Fontos, hogy elozetesen be kell jelentkezni (+36302589714, vagy info@revber.hu) legkésobb szombat d.u. 17:00 óráig!

A bejelentkezéskor meg kell adnia nevét, telefon számát, illetve a létszámot.

Programleírás:

A Vendégeket a lovastanyára délelőtt 11 órakor várjuk, ahol pálinkával fogadjuk oket, majd megízlelhetik a kemencében sült tejfölös lángost. Ehhez toroköblítőnek fehérbort és szódavizet kínálunk.

Ezután egy nosztalgikus lovaskocsikázás közben megismerkedhetnek a változatos és csodálatos tájjal.

Ezt követően különféle kézműves bemutatókat láthatnak (patkoló kovács, szőnyegszövő, hímző, fazekas, stb.), miközben a pincében fehérbort és tepertős pogácsát kínálunk.

Egy rövid séta után a parasztudvarban megtekinthetik a tájházat, valamint az őshonos magyar háziállatokat (szürke marha, mangalica, racka, magyar félvér ló, szamár, stb.)

Mindezek után hódolhatnak a gasztronómiai örömöknek, egy igazi kiskun ételekbol álló ebédre invitáljuk a kedves Vendégeket, miközben citerazenekarunk gondoskodik a vidám hangulatról (lehetőség van ebéd nélkül is igényelni a programot). Menüsor:

A pusztaprogramot lendületes csikósbemutató zárja, majd a Vendégek maguk is kipróbálhatják a lovaglást, szamaragolást valamint a fogathajtást.

Programár:

Felnőtteknek
14 év alatt
Ebéddel
6.500,- Ft
3.700,- Ft
Ebéd nélkül
3.800,- Ft
2.600,- Ft

Pusztaprogram video: