Üdvözlöm Önt, kedves Látogató!

Kérem engedje meg, hogy bemutassam Önnek a Révbéri Lovascentrumot!

Az ország szívében, a Dél-alföldi régió nyugati peremén, Bács-Kiskun megyében a dunaföldvári közúti Duna- híd mellett található Solt városa, melytől nyugatra, a Dunaparton található Révbérpuszta. A tanya üzemeltetését 1999-ben apa és fia, Nagy Sándor és Nagy Péter kezdte. A több évtizedes vendéglátóipari és idegenforgalmi tapasztalatokat felhasználva szervezzük programjainkat mind  hazai, mind beutazó csoportok részére. Törekvésünk, hogy minél színvonalasabb, változatosabb programokkal és rendezvényekkel szórakoztassuk Kedves Vendégeinket, természetesen kedvező áron.

Látogatóink bepillanthatnak a kiskun emberek hétköznapjaiba és ünnepeibe, megismerkedhetnek háziállataikkal, vásárolhatnak helyi kézművesektől. A lendületes csikósbemutató, a fülbemászó népzene, az ínycsiklandó kiskun ételek, valamint a tüzes italok bevezetik a Vendégeket a falusi élet örömeibe. A lovas pályára néző csárdában egyszerre 240-en tudnak leülni akár télen is.

Miért éppen Révbér?

A látogatók manapság számtalan lovas tanya ajánlata között válogathatnak. A legmegfelelőbb hely és szolgáltatás kiválasztása azonban egyáltalán nem egyszerű. Ez a fejezet megpróbál segíteni ennek eldöntésében és rávilágítani arra, hogy milyen előnyökkel rendelkezik Révbérpuszta a többi versenytárssal szemben.

Mert hajóval is megközelíthetőek vagyunk (akár kabinos szállodahajóval, vagy szárnyashajóval is)
Mert az alföldi lovas tanyák közül Nyugat Magyarországról érkezve legközelebb vagyunk megtalálhatóak
Mert az M6 autópályától csak 10 perc távolságra vagyunk (Budapesttől az M0-tól alig 1 óra az út).
Mert nálunk átlagos részvételi díjért cserébe változatos és egyedülálló programot, folyamatos evést-ivást és még sok egyebet kínálunk.
Mert Vendégeink nálunk a "nagyüzemi futószalag" helyett családias hangulatban tölthetik idejüket.
Mert mi fontosnak tartjuk az eredeti, korabeli tanyasi környezet megtartását.
Mert nálunk akadálymentes közlekedés, valamint mozgássérültek számára kialakított vizesblokkok biztosítottak.

 

Révbéri Lovascentrum
H-6320 Solt, Felsőrévbér
+3630/2589714
e-mail: info@revber.hu


Az oldalt készítette:
Nagy Péter