Garantált pusztaprogram
egyéni vendégeknek, családoknak, kisebb csoportoknak

Vendégeinket a lovastanyán délelőtt 11 órakor pálinkával fogadjuk, majd megízlelhetik a kemencében sült tejfölös lángost. Ehhez toroköblítőnek fehérbort és szódavizet kínálunk.
Ezután egy nosztalgikus lovaskocsikázás közben megismerkedhetnek a változatos és csodálatos tájjal.
Ezt követően meglátogatják a kézművesek műhelyeit, miközben a pincében fehérbort és tepertős pogácsát kínálunk.
Egy rövid séta után a parasztudvarban megtekinthetik a tájházat, valamint az őshonos magyar háziállatokat (szürke marha, mangalica, racka, magyar félvér ló, szamár, stb.)
Mindezek után egy igazi kiskun ebédre invitáljuk a kedves Vendégeket, miközben citerazenekarunk gondoskodik a vidám hangulatról. Menü: aranysárga tyúkhúsleves lúdgégetésztával, kondáspörkölt galuskával és káposztasalátával, kukoricalepény szilvalekvárral. Mindehhez fehér- és vörösbort kínálunk, étkezés végén pedig kávét.
Zárásként Vendégeink lendületes csikósbemutatót láthatnak.
A programot helyi idegenvezető kísér végig, és az eseményeket kommentálja.
A programot abban az esetben tartjuk meg, ha az előzetes bejelentkezések előző nap 15:00 óráig elérik a min. 10 fő felnőtt vendéglétszámot!

Időpont: 2020 szeptember 27. vasárnap

Programár (ez tartalmazza a fent részletezett teljes programot beleértve az étel- és italfogyasztást is!):

Fizetési lehetőségek:

*Mivel a SZÉP kártya elfogadás nem terminálon, hanem internetes portálon keresztül történik, aki K&H kártyával rendelkezik, annak szükséges lesz a kártyához tartozó jelszavára is!

Bejelentkezés:

A programot abban az esetben tartjuk meg, ha az előzetes bejelentkezések előző nap 15:00 óráig elérik a min. 10 fő felnőtt vendéglétszámot. Amennyiben a létszám nem jön össze, az addig bejelentkező Vendégeinket e-mailben értesítjük!

Várjuk kedves Vendégeinket!

 

Révbéri Lovascentrum
H-6320 Solt, Felsőrévbér
+3630/2589714
+3630/9453445
e-mail: info@revber.hu


Az oldalt készítette:
Nagy Péter