<<<Vissza a főoldalra

Betyárok kincse

A pusztaprogram kiegészítéseként a gyerekek egy érdekes és izgalmas kincskeresésben vehetnek részt. Az egyes helyszíneken elrejtett feladványok a megtalálás és megfejtés után elvezetnek a következő helyszínekre, végül pedig az elásott kincshez, a benne talált kincseket pedig haza is vihetik.

A program 10:00 kor indul tízóraival (kemencében sült tejfölös lángos, üdítő). Ezután elindul a hajsza a kincs után. Lesz ahol gyalog, lesz ahol lovaskocsival közelítik meg a következő helyszínt. A keresés közben meglátogatják a kézműves műhelyeket, ahol tepertős pogácsát és szódavizet is kínálunk. De a parasztudvar sem maradhat ki, ahol megtekinthetik a tájházat, valamint az őshonos magyar háziállatokat.

Amikor pedig már minden részletet sikerül megtalálni a kincs helyéről, megkezdődhet az ásás, hogy felszínre hozhassák a kincses ládát, aminek tartalma az ügyes megtalálókat illeti!

Ezután következik egy igazi kiskun ételekből álló ebéd, amelyhez citerazenekarunk biztosítja a vidám hangulatot. Minden menüsorhoz üdítőt és szódavizet kínálunk. Ajánlott menüsorok:

Ételsor neve

Leves

Főétel

Desszert

"A" menü

Gulyásleves

Kukoricalepény szilvalekvárral

"B" menü

Tyúkhúsleves

Kondáspörkölt galuskával, salátával

Kukoricalepény szilvalekvárral

"C" menü

Tyúkhúsleves

Marhapörkölt tarhonyával, salátával

Kukoricalepény szilvalekvárral

Amennyiben programunkon ebéd nélkül szeretnének részt venni, tudunk biztosítani ülőhelyet, ahol elfogyaszthatják a magukkal hozott ételeket.

Ebéd után lendületes csikósbemutatót láthatnak, majd a gyermekek maguk is kipróbálhatják a lovaglást, vagy a szamaragolást.

Ha igény van rá, lehetőség van a Betyárok kincse programhoz pusztaolimpiát is rendelni, ez esetben az árlistán a "Mindent bele" program árát kell figyelembe venni.

Gyerek árlistánk itt található>>>

 

Révbéri Lovascentrum
H-6320 Solt, Felsőrévbér
+3630/2589714
+3630/9453445
e-mail: info@revber.hu


Az oldalt készítette:
Nagy Péter